Ο Γιώργος Κιμούλης,  βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις εναντίον επτά ατόμων.

Να θυμήσουμε ότι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA και κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης την είχε βρίσει και κλωτσήσει κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στην παράσταση «Πιο κοντά» στο θέατρο Αθηνών.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής φύσεως βία. Ήταν μία ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με ένα σπουδαίο καστ, εκ των οποίων ήταν και αυτός ο σκηνοθέτης, ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος κατά τα άλλα είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός» είχε πει τότε η ηθοποιός.

«Τον Δεκέμβριο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία νύχτα που καιγόταν η Αθήνα, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση και όταν κατέβηκα να πω: “οκ γιατί δεν βγαίνεις να το πεις εσύ επί σκηνής”, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε: “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”.

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεση μήνυση κατά επτά ατόμων, όπως είπε ο κ. Βασίλης Καπερνάρος.

«Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού.

Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μηνύσεις» τόνισε ο Βασίλης Καπερνάρος.