Η παρουσιάστρια του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφος της, επιχειρηματίας, Θοδωρής Μαροσούλης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και μίλησαν τόσο για το θεατρικό το οποίο πρόκειται να ανέβει και που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά αλλά και για τα προσωπικά τους. Η παρουσιάστρια, χείμαρρος όπως πάντα, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο ενώ μίλησε και για τον γάμο και τη βάφτιση που ακόμα δεν έγινε αλλά και για τα όσα κατηγορήθηκε στο παρελθόν.

Η ίδια απαντά στην ερώτηση γιατί προσπάθησαν να την «πουλήσουν» για κάτι που δεν ήταν, προφανώς αναφερόμενη στη εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

Αυτό δεν την  ενόχλησε τόσο όπως λέει και το είχαν καταλάβει και τα στελέχη. Ήξεραν ότι ήταν αγρίμι κι όχι πρόβατο. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απρόκλητη επίθεση που δεχόταν κάτι που ένιωσε και με την Μαλέσκου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, αν δεν το ζήσει.

Επιπλέον η Ελεονώρα αποκαλύπτει ότι αυτή η συμπεριφορά είχε επιπτώσεις και στην υγεία της αφού αρρώστησε και νοσηλεύτηκε. Ήταν στο νοσοκομείο και συνέχισαν να την χτυπούν όμως όπως αποκάλυψε, αυτό το άφησε πίσω της αλλά το τραύμα έμεινε και δεν θα ήθελε να συμβεί ξανά. Μάλιστα,όπως λέει με την ατάκα- φωτιά για τα troll την ίδια την κρέμασαν στα μανταλάκια επώνυμα, όχι ανώνυμα! Όλοι οι άλλοι, όπως λέει η παρουσιάστρια, είναι… γατάκια!

 

Όλες οι ειδήσεις

Γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη κάνοντας σεξιστικό άθλιο χιούμορ;

Νέο επίδομα θέρμανσης: Ποιους αφορά και πότε θα δοθεί – Τρόποι για να ρίξετε το κόστος της θέρμανσης

Δημήτρης Μοθωναίος: Μετά την εξομολόγηση της κακοποίησης μου δέχτηκα 40.000 μηνύματα