Αν και δεν είναι γνωστή για τη δειλία της η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη, σήμερα (22/9) μάλλον έκανε την ανατροπή!

Η ίδια θέλησε να αφήσει το δικό της σχόλιο-υπονοούμενο σε ό,τι αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζο αν και η ίδια δεν προέβη σε ανάλογες αποκαλύψεις.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να αναρωτιέται αν υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και γιατί τελικά δε λέμε τα ονόματά τους δημόσια προκειμένου να… προφυλάξουμε και τους νέους που μπαίνουν στο χώρο.

Είπε λοιπόν: «Τελικά παιδιά έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση. Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;» Τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ξεκάθαρα πως υπάρχουν αλλά προτίμησε να μην ανοίξει το στόμα της!

«Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά; Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ. Με αυτά τα βογγητά θέλω να σας αφήσω» είπε κλείνοντας.

Και γιατί δε μιλάς βρε Ελεονώρα; Πότε θα φτάσει πλέον η ώρα να ξεβρωμίζει ο χώρος; Και όσο υπάρχει η κάλυψη, δε γινόμαστε συνένοχοι;

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!