Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάτσει στο σπίτι της ένα χρόνο, να το σκεφτεί, να τα βάλει κάτω και να διαλέξει το καλύτερο. Ωστόσο αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στα νούμερα της εκπομπής της στο Mega. Και επειδή το κανάλι δεν είναι ίδρυμα ούτε και η Ελένη… πτωχή, η συνεργασία τους φαίνεται ότι θα αναθεωρηθεί.

Ό,τι και να κάνει η ξανθιά και πανέμορφη παρουσιάστρια δε φαίνεται να αλλάζουν τα νούμερα. Μονά, μονά και καμία αλλαγή σε διπλά. Έτσι, τα κεφάλια του Mega της πρότειναν αυτό που δεν έχει κάνει ποτέ!

Ένα βραδινό σόου θα ήταν ίσως αυτό στο οποίο θα μπορούσαμε να την δούμε και να τη χαρούμε. Η παρουσιάστρια μπορεί να έγινε γνωστή ως… πρωινατζού, όμως κι εκείνη φάνηκε να την κουράζει το πρωινό και να το γυρίζει στο μεσημεριανό.

Ελένη Μενεγάκη: Θα δεχτεί την πρόταση;

Αυτό από την άλλη, κούρασε τους τηλεθεατές προφανώς αν κρίνουμε από τα νούμερα. Έτσι θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αυτό που δεν ξέρουμε ωστόσο, είναι αν η Ελένη παρουσιάζει είτε το σπίτι με το Mega, το μόνο σόου που έχει να επιδείξει το κανάλι, παράλληλα με το μεσημεριανό.

Μήπως όμως μετά πέσει πολύ… Ελένη στην οθόνη;

Όταν η Ελένη μίλησε για το διαζύγιό της

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Σαμπρίνα στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το δικό της . Η Σαμπρίνα είπε πως δεν θέλει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, ώστε να μην στεναχωρηθεί το παιδί της.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

«Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει. Πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα. Επίσης θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ. Θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας. Γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία. Και αλλιώς παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών»

«Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση. Και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του», δήλωσε η Ελένη.