Η Ελένη Μενεγάκη σαν μικρό παιδί δεν έκρυψε τη χαρά της για τα πρώτα χιόνια που έπεσαν στην Αττική. Γι΄ αυτό  και πόζαρε στον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Ολόκληρη η Αττική και όχι μόνο βρίσκεται σε λευκό κλοιό. Στο μεταξύ  η κακοκαιρία «Ελπίδα» είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (24/1).

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου και των social media θέλησαν να ανεβάσουν τα πρώτα «λευκά» στιγμιότυπα. Όπως ήταν αναμενόμενο το  ίδιο έπραξαν και οι Celebrities. Από τους πρώτους η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια του Mega σαν μικρό παιδί βγήκε στον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια. Μάλιστα φρόντισε να φωτογραφηθεί εν μέσω πυκνής χιονόπτωσης με φόντο το κατάλευκο σκηνικό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Φυσικά, η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε τα στιγμιότυπα. Και μάλιστα ανέφερε στους διαδικτυακούς της φίλους, χαρακτηριστικά πως «Αυτό δεν θ αλλάξει ποτέ ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί».

Στο μεταξύ ο γιος της Άγγελος βρίσκεται μαζί με τη σύντροφό του Γαία Μερκούρη στα Άχλα της Άνδρου. Έτσι λόγω του ότι χιόνισε και εκεί, ο νεαρός   έβγαλε τις πρώτες  φωτογραφίες με την πρωτόγνωρη χιονόπτωση στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.