Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου στο STAR! Μπορει να ήρθαν με δύναμη, φόρα και γεμάτοι όρεξη για δουλειά από τη Χαλκίδα, όμωs έφυγαν από το κανάλι τηs Κηφισιάς με την ίδια… ταχύτητα. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργοs Καρτελιάs, ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την πρωινή ζώνη του STAR και όπως ήδη έχει αρχίσει να γράφεται, την εν λόγω ζώνη Θα αναλάβουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Μη σπάτε το κεφάλι σαs να θυμηθείτε πού τους είχατε ξαναδεί.

Ηταν πριν δύο χρόνια στην εκπομπή του ΟΡΕΝ «Καλοκαίρι #Not».

Ωστόσο, οι παρουσιαστέs μπορεί να έχουν βρεθεί, όμωs λέγεται ότι η παραγωγή έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει την ομάδα που θα τους πλαισιώσει. Και αυτό γιατί απολύθηκαν όοοοολοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πέρσι στο πάνελ του « Breakfast» και φέτος σε όσουs κάνουν πρόταση, αρνούνται σθεναρά. Μόνο το όνομα τηs Μαίρηs Αργυριάδου «παίζει» μέχρι αυτή τη στιγμή. Τέλος, λέγεται πως το ύφοs τηs φετινήs πρωινής εκπομπήs του STAR Θα θυμίζει έντονα το «FM Live» που απολαμβάναμε πριν λίγα χρόνια στο ίδιο κανάλι, με τον Φώτη Σεργουλόηουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ευχόμαστε να μην ισχύει η παραπάνω φήμη καθώs ορισμένεs εκπομπές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους παρουσιαστέs του και οποιαδήποτε προσπάθεια κόπιαs απλά θα πέσει στο κενό ή στην προκειμένη περιπτωση κάτω απο τη βαση στον πίνακα τηs AGB!