Το OPEN εξέδωσε σήμερα (25/7) την επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία καλωσορίζει στον σταθμό τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Καμπουράκη. Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής του στο ΣΚΑΪ το Σάββατο (23/7) αν και η εκπομπή τελείωσε επίσημα χτες Κυριακή (24/7).

Μάλιστα ο Κρητικός δημοσιογράφος κοιτώντας την κάμερα αλλά και την Λένα Φλυτζάνη είπε:

«Εντάξει, αυτό ήταν. Τελειώνει η εκπομπή. Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά αλλά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση. Έτσι, ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ».

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χάρηκα που συνεργαστήκαμε… Η πιάτσα μας μικρή είναι, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε στη συνέχεια.

 

Η ανακοίνωση από το OPEN για τον Δημήτρη Καμπουράκη

Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.

Η άφιξη του Δημήτρη Καμπουράκη ανακατεύει εκ νέου το μείγμα των προσώπων στο κανάλι του Κορωπίου καθώς εξετάζεται και το σενάριο να «χτιστεί» τηλεοπτικό δίδυμο Καμπουράκη-Στάθη στο καθημερινό πρόγραμμα.