Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας είναι γνωστό ότι δε μασάει τα λόγια του και λέει αυτό που θέλει χωρίς λογοκρισία μιας και η γνώμη του είναι εμπεριστατωμένη και δεν θέλει να ρίχνει απλά λάσπη στον ανεμιστήρα.

Στη σημερινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, σχολίασε τις δηλώσεις της Πέγκυ Ζήνα με αφορμή ένα ρατσιστικό σχόλιο.

Ο δημοσιογράφος τόνισε μετά το τέλος του βίντεο: «Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε, γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κάτι σκηνές που… το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές».

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «Ελπίζω να καταλαβαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Πάντως η Παπαρίζου κατάλαβε σίγουρα. Γιατί με είχαν ρωτήσει «θα πάει η Παπαρίζου;», λέω: δεν πιστεύω να πάει η Παπαρίζου εκεί… και δεν πήγε», εξήγησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του.

Το λόγο πήρε τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είπε: «Δεν το κατάλαβα αλλά ο Δημήτρης κάτι ξέρει. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί πιστεύω ότι θα το μετανιώσω που σε ρώτησα περισσότερα και θα ανοίξει καβγάς. Καλύτερα να μη ρωτήσω».

 

«Κάτι που έβλεπα χθες της κυρίας Ζήνα κατάλαβε εκείνη. Εσύ γιατί να το μετανιώσεις; Εδώ δεν το μετανιώνουν αυτοί», είπε κλείνοντας το θέμα ο δημοσιογράφος που είχε αναφερθεί στη συμμετοχή της τραγουδίστριας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου στον Βόλο, έπειτα από πρόσκληση του Αχιλλέα Μπέου.

Δημήτρης Παπανώτας: Τι είπε για την Πέγκυ Ζήνα