Ένα όραμα της Θεοφανώς για τον Αντρέι τους φέρνει κοντά στη σειρά Η Μάγισσα αλλά η φιλία τους παρεξηγείται από τον Μάρκο, ο οποίος τρελαίνεται από τη ζήλια του. Εφιστά την προσοχή του Αντρέι να μείνει μακριά της και αυτό προκαλεί τις υποψίες του Ρώσου αξιωματικού για το ενδιαφέρον του νεαρού προς τη Θεοφανώ.

Στο μεταξύ, η σχέση της Θεοφανώς και του Μάρκου βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ το μυστικό της ότι είναι έγκυος γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση τους θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει το «δουλικό», όπως την αποκαλεί, είναι του άνδρα της, ενώ η εξέλιξη αυτή κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της Θεοφανώς με τον Φρίξο. Ομως, ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και αποκαλύπτει στη Δαμιανή όλη την αλήθεια! Ότι είναι μόνο φίλοι με τον Φρίξο και το κάνουν μόνο για να καλύψουν την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς στο δικό του παιδί!

Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται! Του λέει ότι είναι ντροπή του και έπρεπε να ξέρει πόσο υπέφερε εκείνη όταν ο Μιχαήλ έφερε την Αναστασία και το ίδιο τώρα σκοπεύει να το κάνει στη Μεταξία!

Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες ενώ η Θεοφανώ κι ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Όμως, μετά την αποκάλυψη του Μάρκου η Θεοφανώ εγκλωβίζεται για τα καλά καθώς η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι η κοπέλα μετά τη γέννα πρέπει να φύγει από τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν για σύμμαχό της.
Φυσικά μία τέτοια είδηση μόνο χαμό θα μπορούσε να φέρει στον πύργο των Λασκαραίων! Τι δουλειά έχει ένας Λάσκαρης με ένα δουλικό, είναι η απορία όλων, ενώ πολλά από τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν αποκτούν πλέον νόημα. Η Μεταξία, αν και όλο αυτό το διάστημα απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη.

Τους λέει ότι πήγαν όλοι να τη βγάλουν τρελή ενώ κατηγορεί τη Θεοφανώ ότι σκότωσε το γιο της για να έχει τον Μάρκο μόνο για εκείνη. Επιπλέον τους ανακοινώνει ότι δε θα το ανεχτεί και επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων όπου όλοι αναρωτιούνται τι έχει γίνει και γύρισε πίσω! Τότε η Μεταξία λέει στον Σπήλιο ότι την απάτησε και εκείνος γίνεται έξω φρενών ενώ ορκίζεται ότι θα τον σκοτώσει! Ο Μάρκος  πάει να βρει τη Μεταξία για να τη φέρει πίσω στον πύργο, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο για να το κάνει: Να εξαφανιστεί και η Θεοφανώ και το παιδί της κάτι που εκείνος δε δέχεται και έτσι οι δυο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά