Όπως φαίνεται σκληροπυρηνική, έτσι θα πρέπει να είναι η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία δε συγχωρεί καθόλου! 

Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης αποδεικνύει περίτρανα ότι ο τίτλος της ανήκει, αν και έγκλημα να είχαν διαπράξει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη, δέκα χρόνια μετά, θα είχε παραγραφεί!

Η ίδια μίλησε για όσα έγιναν πριν δέκα χρόνια στην εκπομπή Spata Live, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είχαν αναφερθεί στην κόρη της.

Αυτός είναι ο διάλογος:

«Την ρωτάει η Τίνα, αν η κόρη σου θέλει να γίνει παρουσιάστρια, τι θα πεις; Και λέει η Ζήνα “Μου το έχει πει! Έχει βρει και εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει και το σήμα αυτής της εκπομπής που θα είναι ένα παιδικό τραγούδι. Θα μαγειρεύει η Έμμα, εγώ θα την βοηθάω στις συνταγές και η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι θα πλέει τα πιάτα», ακούγεται να λέει αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συνεχίζει: «Εγώ ξέρω πως θα λεγόταν αυτή η εκπομπή μαγειρικής με την Έμμα, “Αίμα θα σε πάει”».

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στη συνέχεια: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε επίσης: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Άγνωστη λέξη η συγχώρεση;

Ζήνα Κουτσελίνη: Κόλαφος για Λιάγκα και Ουγγαρέζο