Η Άννα μπαίνει στο πατρικό της στη σειρά Παγιδευμένοι και βλέπει τον Νίκο ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τη Μελίνα να περιποιείται το τραύμα του. «Τι συμβαίνει;», ρωτά, αλλά κανείς δεν της απαντά. «Ή θα μου πείτε τα πάντα ή δεν θα βγει κανένας από αυτό το δωμάτιο!», τους απειλεί.

Ο Νίκος, ξέροντας ότι το εννοεί, της λέει ψέματα ότι καβγάδισε άσχημα με τον Περικλή κι εκείνος τον πυροβόλησε. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να βρει μια λύση, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η εμπλοκή τους στη δολοφονία του Άκη.

Βάζει ένα δικό του άτομο να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει ότι αυτός τον σκότωσε. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας του παίρνουν κατάθεση, αλλά δεν πείθονται από τα λεγόμενά του.

Είναι σίγουροι ότι τους λέει ψέματα, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί. Στο μεταξύ, η Ειρήνη παρακαλεί κλαίγοντας την Άννα να μην πει στον Δημήτρη για τον τραυματισμό του Νίκου.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πηγαίνουν τον άντρα που πήρε πάνω του τη δολοφονία του Άκη στον τόπο του εγκλήματος για αναπαράσταση.
Τους δείχνει το σημείο όπου υποτίθεται ότι τον χτύπησε με την πέτρα στο κεφάλι, αλλά οι αστυνομικοί τους ενημερώνουν ότι εκεί δεν έχει βρεθεί ίχνος αίματος.

Οι δύο φίλοι είναι πια σίγουροι πως είναι αθώος. Παράλληλα, η Άννα βάζει το βοηθό της να ψάξει στοιχεία για τον Περικλή. Επιστρέφοντας όμως στην Εισαγγελία, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Αγγελική την ενημερώνει ότι ο φίλος και πελάτης της – λέει ψέματα. Η κόντρα μεταξύ τους συνεχίζεται, αφού εκείνη συνεχίζει να επιμένει ότι είναι αθώος.

Ο Σταύρος αποφασίζει να επέμβει γιατί καταλαβαίνει ότι η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί. Καλεί στο γραφείο του την Άννα, παρουσία της Αγγελικής, και την ενημερώνει για όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα και αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα και βασικός ύποπτος είναι ο πελάτης της.

«Όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει και δολοφόνος!», επιμένει εκείνη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Λίνα ρωτά τη μητέρα της ποιος είναι ο Περικλής που υποτίθεται ότι πυροβόλησε τον πατέρα της, τον οποίο γνωρίζουν όλοι, εκτός από την ίδια, και η Χρύσα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή την επόμενη σεζόν;

H αυλαία του πρωταθλήματος σε μια επεισοδιακή Ανάβαση Διονύσου

Survivor: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ