Η Σίσσυ Χρηστίδου εκνευρίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τα σχόλια που έκανε ο δεύτερος στην εκπομπή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε πριν μερικές μέρες με αφορμή τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εκδήλωση για την παχυσαρκία: «Ένας άνθρωπος που είναι φανερά χοντρός, φανερά παχύσαρκος, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει διάφορες ασθένειες. Άρα λοιπόν, αν με αγάπη και όχι με χλευασμό πω σε έναν παχύσαρκο, έναν χοντρό ‘’ρε μεγάλε μαζέψου λίγο γιατί κρίμα είναι’’, του το λέω για να είναι ωραίος; Του το λέω για να είναι υγιής. Αλλά η κοινωνία δυστυχώς, ακόμα και αυτή την αγάπη που εκφράζουμε σε έναν φίλο μας, τείνει να την ποινικοποιήσει και να την κάνει ότι είναι bullying».

Τότε, οι παρευρισκόμενοι της εκπομπής διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα είπε ο παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας τους απάντησε: «Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός, και ο Βαγγέλης και εσύ, μιλάμε για κάτι άλλο και λαϊκίζετε με τον εύκολο τρόπο!».

«Δεν μπορώ να καταλάβω… πραγματικά ώρες-ώρες αναρωτιέμαι εάν ο Γιώργος τη λογική αυτή την έχει μέσα στο μυαλό του, αν λειτουργεί έτσι η σκέψη του ή αν προσπαθεί να στηρίξει τέτοια επιχειρήματα. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που επιμένει με αυτόν τον τρόπο, ειρωνεύεται σε φάσεις το πολιτικά ορθό λέγοντας: τότε βέβαια δεν είχε πολιτικώς ορθό», είπε στην κυριακάτικη εκπομπή της στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό είναι όμως το πρόβλημα. Κάποτε έδερναν και τα παιδιά στο σχολείο, γίνονταν πολλά που δεν γίνονται πια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό είναι η εξέλιξη, η ενσυναίσθηση και δεν μπορεί αυτό το πράγμα να ονομάζεται αγάπη. Πιστεύει δηλαδή κανένας ότι ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά σε παθολογικό βαθμό, που είναι παχύσαρκος, δεν το γνωρίζει; Περιμένει κάποιον άλλο να έρθει και να του το πει με… αγάπη;», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

«Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να του δείξεις την απόλυτη αποδοχή και να τον βοηθήσεις να βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Προστατεύεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου, ποιος σου δίνει το δικαίωμα να τον πληγώνεις;», σημειώνει η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως μετά.

«Όλοι έχουμε πει χοντράδες κατά καιρούς, δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω. Έχει να κάνει με ποιον έχεις απέναντί σου. Εμένα, ας πούμε, ποτέ δεν με ένοιαξαν τα παραπάνω κιλά, είτε μου έλεγαν κάτι αρνητικό, είτε κάτι περιπαικτικό. Όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Παιδιά, είναι δυνατόν να βγαίνουμε και να διατυπώνουμε ότι μπορεί ένας παχύσαρκος άνθρωπος να πάθει κάτι και να λέμε μετά: α δεν του το ‘πα; Δεν το ξέρει δηλαδή ο άνθρωπος; Είναι αγάπη αυτό;

Ρώτησε κανείς έναν άνθρωπο που έχασε απότομα κιλά, αν υπάρχει από πίσω κατάθλιψη, στεναχώρια, πόνος; Αναρωτήθηκε κανείς για αυτό; Όχι. Αυτό δεν θεωρείται λοιπόν θέμα υγείας και δεν θεωρείται αγάπη. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους στην ησυχία τους. Μιλάμε γενικά για το φαινόμενο, δεν είναι μόνο ο Γιώργος», επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια.

 

Χρηστίδου εναντίον Λιάγκα: Δείτε το βίντεο

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή την επόμενη σεζόν;

H αυλαία του πρωταθλήματος σε μια επεισοδιακή Ανάβαση Διονύσου

Survivor: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ