Χαμός έγινε σήμερα (28/11) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο που θέλησε να παρέμβει για τα όσα έχει πει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όμως η κουβέντα ξέφυγε γρήγορα με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα και τελικά ο παρουσιαστής να ζητά να μην ξαναβγεί ο Μπέος στην εκπομπή.

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα είπε στον δήμαρχο ότι  «Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε» στον άνθρωπο που έδωσε το χαστούκι κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στο Βόλο. Ιδού οι διάλογοι:

Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς, Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.

Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός

Ωστόσο το θέμα βγήκε εκτός ορίων με την κουβέντα να τελειώνει έτσι:

Α.Μ. Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

Γ.Λ Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Α.Μ. Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Γ.Λ. Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

 

«Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά. Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Αυτό που δεν καταλάβαμε, είναι ο ρόλος του Βαγγέλη Περρή ως δημοσιογράφου την ώρα του καυγά. Προφανώς ήταν όλα για γέλια στην εκπομπή στην οποία εργάζεται; Δε θέλησε να χαλάσει τις σχέσεις του; Τροφή για σκέψη…

Χαμός με Λιάγκα και Μπέο: Δείτε το βίντεο

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε δύσκολη θέση-Έτσι θα τελειώσει η καριέρα της;

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα

Χρηστίδου εναντίον Λιάγκα- Σκληρή κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με φόντο τα κιλά