Μπορεί ο Σασμός να έριξε αυλαία την Δευτέρα αλλά κάποιες φιλίες όπως αυτή ανάμεσα στην ηθοποιό Δανάη Παππά και την «κουμπάρα» της, Ευγενία Σαμαρά θα μείνουν για πάντα! 

Η πολύ ταλαιπωρημένη «Θοδώρα» μίλησε για τον «Σασμό», και εξομολογήθηκε πολλά στην κάμερα του Alpha:

«Από τον Σασμό σίγουρα θα μου λείψουν όλες οι σκηνές που κάνουμε στο σπίτι του Παντελή, με την οικογένεια και συνήθως γελάμε. Έχουμε και συναίσθημα και ψάχνουμε συνέχεια το πώς θα φτιάξουμε τις σχέσεις της οικογένειας και πώς θα βρεθούν όλοι οι ρόλοι μεταξύ τους.

Νομίζω ότι θα μου λείψουν πολύ, ειδικά από την τρίτη σεζόν, οι σκηνές που είχαμε με τη Στέλλα, δηλαδή την Ευγενία Σαμαρά. Γιατί κάπως δέσαμε τώρα στα τελειώματα και νομίζω ότι αυτό θα μου λείψει.

Θα έχω πολλή νοσταλγία για αυτή τη δουλειά και αυτές οι σχέσεις που φτιάξαμε εδώ θα μου λείψουν πάρα πολύ. Είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις στο γύρισμα και να ξέρεις ότι είναι άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν, που είναι καλά παιδιά και που ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα. Θα έχεις 10 ώρες και θα ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα, αυτό θα μου λείψει πάρα πολύ…

Το ταξίδι Σασμός για μένα ήταν μαγικό. Με βοήθησε η Θεοδώρα, που θα μου λείψει πολύ και αυτή. Με βοήθησε να ανακαλύψω πράγματα για τον εαυτό μου και να δοκιμαστώ πολύ. Γιατί, όπως είδαμε, η Θεοδώρα πέρασε από 40 κύματα και ήταν πολύ ωραίες οι διακυμάνσεις και οι προκλήσεις που είχα εγώ σαν ηθοποιός».

 

Δανάη Παππά: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα