Ύστερα από μια σεζόν γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, η δραματική σειρά «Η παραλία» αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 με νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων. Όπως έχουμε δει, η οικογένεια Αρχοντάκη έχει διαλύθει, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου. Οι αποκαλύψεις της Μαίρης στον Δημητρό ότι ο Γράντος είναι γιος του και η ίδια κόρη της Βιολέτας κατάφεραν να τον στρέψουν εναντίον της οικογένειάς του και κυρίως κατά της μητέρας του.

Συγχρόνως, το γεγονός ότι ο Χάρης υποψιαζόταν τη Νικολίνα για τον θάνατο της Αντιγόνης οδήγησε τη γυναίκα στην απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ακολούθησε η μυστηριώδης εξαφάνισή της. Ο Διονύσης έμεινε μόνος του στα Μάταλα, όπου έπειτα από μερικές ημέρες υποδέχτηκε τον αδελφό του, που αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτός ο δολοφόνος της Ρηνιώς. Σύμφωνα με το MyTv, ο νέος κύκλος του σίριαλ πρόκειται να μας μεταφέρει χρονικά στο 1975, με την Κρήτη να βρίσκεται ακόμα επηρεασμένη από το σκοτάδι της Χούντας και τις ισορροπίες μεταξύ των ηρώων να είναι τεταμένες.

Κάπου εκεί ανθεί απρόσμενα ένας μεγάλος απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Κρήτης. Πρωταγωνιστής αυτού του ειδυλλίου θα είναι ο Παύλος, ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα από την Ισπανία, όπου βρισκόταν, για να ενώσει τη διαλυμένη του οικογένεια. Παράλληλα, ο γιος του Διονύση πρόκειται να καταπιαστεί με τις επιχειρήσεις Αρχοντάκη. Τότε ο νεαρός αναμένεται να γνωρίσει μια πανέμορφη κοπέλα, την Ιφιγένεια, η οποία καταφθάνει στην Κρήτη μαζί με τη δική της οικογένεια. Τον ρόλο του Παύλου συνεχίζει να κρατά ο Δημήτρης Κίτσος, ενώ τη γυναίκα που θα ερωτευτεί έχει αναλάβει να υποδυθεί η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία εντάσσεται στο καστ της «Παραλίας», επιστρέφοντας δυναμικά στη μικρή οθόνη, ύστερα από έναν χρόνο απουσίας.

Η γνωριμία γεννά και στους δύο πρωτόγνωρα συναισθήματα πάθους. Αν και ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος και παράφορος, θεωρείται απαγορευμένος. Από τη μία, ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ από την άλλη η Ιφιγένεια παλεύει να τη διατηρήσει, και τα συμφέροντά τους είναι αντικρουόμενα. Δυστυχώς, δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει χωρίς να αποτύχει ο άλλος, και ο έρωτας μετατρέπεται σε πόλεμο και το αντίστροφο…

Την ίδια ώρα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας να στοιχειώσει το παρόν. Πρόκειται για μια υπόθεση, την οποία γνώριζαν πολλοί, αλλά συνειδητά επέλεξαν να τη θάψουν. Όμως τα θύματα αυτής τη θυμούνται ακόμα κι αναζητούν εκδίκηση. Όλα αυτά τα γεγονότα θα συμβούν, ενώ όλοι οι κάτοικοι στο χωριό είναι ακόμα επηρεα σμένοι από τη Δικτατορία, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις συνειδήσεις τους, παρόλο που η Δημοκρατία έχει αποκατασταθεί.
Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέφανου Μπλάτσου και σε εκτέλεση παραγωγής της εταιρείας Foss Productions. Ταυτόχρονα, το σενάριο υπογράφει ξανά ο Πα- ναγιώτης Ιωσηφέλης και είναι εμπνευσμένο από την πρωτότυπη ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια, καθώς και από το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Η Παραλία: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για Σταμάτη Κραουνάκη και Έλενα Παπαρίζου- Η… μπηχτή που δε θα μείνει αναπάντητη

Ο Jorge Martin έτοιμος να ανακάμψει από την ήττα στη Γερμανία

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανέβασαν βίντεο από τον τοκετό