Η δραματική σειρά του Alpha, Σασμός, έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας (8/7) και η αλήθεια είναι ότι το τέλος ήταν απρόσμενο αφού στέγνωσαν πια τα δάκρυα και ήρθε η ώρα για γλέντι και χαρές!

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media τη σειρά που σάρωσε τόσο σε τηλεθέαση όσο και τη ζωή τους αφού ήταν καθημερινή και οι δυσκολίες μεγάλες.

Ο «Αστέρης» κατά κόσμο, Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε τι θα του λείψει από τον ήρωα που ενσάρκωσε για τρία ολόκληρα χρόνια:
«Απόψε τελειώνει και για εσάς αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός. Εμείς τον αποχαιρετίσαμε μια εβδομάδα πριν! Σε κλίμα γιορτινό, με γέλια, σφιχτές αγκαλιές ,αιφνίδια δάκρυα , θερμές ευχαριστίες και ειλικρινείς υποσχέσεις ότι θα κρατήσουμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί , ζωντανές με κάποιο τρόπο… Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε όλους εσάς, που αγαπήσατε αυτή την σειρά με τρόπο που δεν περίμενε κανείς μας, που κάνατε αυτή την εμπειρία για εμάς μια εμπειρία ΖΩΗΣ και που με την αγάπη σας δώσατε κίνητρο σε όλους μας να παλεύουμε για τους ήρωές μας και να τους υπερασπιζόμαστε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο( το 500ό!!!)
Ευχαριστώ πολύ!
Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά»

 

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα του τέλους