Χρήστος Βασιλόπουλος: Επιστρέφει στην ΕΡΤ με εκπομπή που θα συζητηθεί. Με αφιερώματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην Τζένη Καρέζη θα ξεκινήσει η σειρά ντοκιμαντέρ «Πρόσωπα» του Χρίστου Βασιλόπουλου στην ΕΡΤ. Ο γνωστός δημοσιoγράφος επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση, αυτή τη φορά όμως όχι με τη «Μηχανή του χρόνου», που παραμένει στην Cosmote ΤV, αλλά με μια σειρά ντοκιμαντέρ με βιογραφίες πολύ αγαπημένων και σημαντικών καλλιτεχνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Πρόσωπα θα ξεκινήσουν με τις δύο μεγάλες σταρ του ελ-ληνικού κινηματογράφου: την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Πέρα από τη λαμπερή εικόνα τους και τους σταθμούς της πορείας τους, ο Χρ. Βασιλόπουλος θα σταθεί και θα αναδείξει άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Τα «Πρόσωπα» θα αφιερώσουν δύο επεισόδια για την Αλίκη και δύο για την Τζένη. Η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου στην ΕΡΤ1.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του κρατικού καναλιού.

Σε γνωστούς ανθρώπους του πολιτισμού που άφησαν ισχυρό το αποτύπωμά τους στην Ελλάδα θα είναι αφιερωμένα τα “Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο”, ο οποίος επιστρέφει στην ΕΡΤ το φθινόπωρο με έναν εντελώς νέο κύκλο εκπομπών.

Πρόκειται για δώδεκα αφιερωματικές εκπομπές με στοιχεία έρευνας, που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές προσώπων του πολιτισμού. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους, αλλά και ποιες οι δυσκολίες που πέρασαν και οι πίκρες που βίωσαν. Επίσης, ποια ήταν η καθημερινότητά τους, οι δικοί τους άνθρωποι, τα πρόσωπα που τους επηρέασαν.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος επιστρέφει στην ΕΡΤ | Μάθε τα πάντα για την νέα του εκπομπή
Τα “Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο” έρχονται στην ΕΡΤ για να φωτίσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτών και να ξεχωρίσουν τον μύθο από την πραγματικότητα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλά από αυτά θα πραγματοποιηθούν και εκτός Αθηνών.

 

Όλες οι ειδήσεις

Θανάσης Ευθυμιάδης: Επιστρέφει στη τηλεόραση – Αυτό θα παρουσιάζει

Καιρός 11/9: Λασποβροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Στέλιος Νιάκαρης: Γδύσου και θα πάρεις την δουλειά – Ποιον φωτογραφίζει