Νίκος Αλιάγας και Alpha δε φαίνεται πως θα δώσουν τα χέρια τελικά για την συνεργασία τους και την παρουσίαση του Secret Song, του νέου φαντασμαγορικού σόου που φέρνει στην Ελληνική τηλεόραση στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media.

Από την αρχή η περίπτωση του Έλληνα παρουσιαστή με την επί χρόνια επιτυχημένη πορεία στην Γαλλική τηλεόραση φαινόταν δύσκολη. Ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης, όπως πάντα, προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω και για λίγες μέρες οι πιθανότητες ο Νίκος Αλιάγας να παρουσιάσει το Secret Song ήταν αρκετές.

Ωστόσο, το «κασέ» του Έλληνα παρουσιαστή είναι απλησίαστο για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Συγκεκριμένα ακόμη και τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνει αντίστοιχα στη Γαλλία να δεχότανε ο Αλιάγας ακόμη και αυτά υπερβαίνουν κατά πολύ τα Ελληνικά δεδομένα.

Πέρα από το οικονομικό θέμα στο οποίο δε φαίνεται να βρίσκεται κάποια ενδιάμεση λύση, ένας ακόμη αποτρεπτικός παράγοντας για την συνεργασία αποδείχτηκε το γεμάτο πρόγραμμα του παρουσιαστή. Ο Αλιάγας έχει διαθέσιμο μόνο τον Ιανουάριο για τη συμμετοχή του σε σόου το οποίο μάλιστα θα γυρίζεται στην Ελλάδα καθώς οι υποχρεώσεις του μόνο εκείνον τον μήνα θα έχουν σταματήσει.

Έτσι, από το κανάλι και την παραγωγή το σενάριο με διάφορα μεγάλα ονόματα ως guest παρουσιαστές συνεχίζει να είναι το επικρατέστερο.

Νίκος Αλιάγας: Δείτε την εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ξεκινάει γυρίσματα σειρά που θα σαρώσει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος απο τον ΣΚΑΙ μετά το Love Island;

Αλλαγή ώρας 2022: Τι θα κάνουμε φέτος;