Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται να γίνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τον επόμενο μήνα με τη σειρά «Παγιδευμένοι» να ένα από τα προγράμματα τα οποία «κόβονται».

Ευχή και κατάρα φαίνεται πως έχει γίνει η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μουντιάλ για τον ΑΝΤ1 με το κανάλι να αναγκάζεται να διακόψει επιτυχημένα προγράμματά του για την προβολή του. Το Μουντιάλ 2022 ξεκινάει τον Νοέμβριο και ήδη έχει δημιουργήσει αρκετές ανακατατάξεις.

Αρχικά, μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις οι Ράδιο Αρβύλα αποφασίστηκε να κάνουν πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 17/10, για να κοπούν ωστόσο σε ένα μήνα και την αρχή του Παγκοσμίου κυπέλλου. Από την άλλη, ο Εκατομμυριούχος δε θα προβάλλεται από αύριο καθώς τη θέση του θα πάρουν οι Αρβύλα. Η επιστροφή του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Μουντιάλ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

ΑΝΤ1: Τι γίνεται με τους Παγιδευμένους

Το Μουντιάλ ωστόσο δε θα επηρεάσει μόνο τις παραπάνω εκπομπές αλλά φέρνει αλλαγές και στις σειρές μυθοπλασίας του καναλιού.

Οι Παγιδευμένοι σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση δεδομένου και του ανταγωνισμού, ωστόσο αναγκαστικά… κόβονται!

Η σειρά αποχαιρετάει το κοινό στις 16 Νοεμβρίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο θα αφήσει σε κρίσιμο σημείο την ιστορία και την αγωνία στα ύψη. Η επιστροφή τους δεν έχει οριστεί ακόμη. Οι σκέψεις είναι είτε για άμεση επιστροφή με το πέρας του Μουντιάλ είτε για προγραμματισμό από τη νέα χρονιά στην οποία θα έχει αλλάξει αρκετά και το πρόγραμμα όλων των καναλιών, με την ελπίδα για ανεβασμένα νούμερα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ξεκινάει γυρίσματα σειρά που θα σαρώσει

Voice: Επικός Μουζουράκης, απίθανα ατάκα κι από Ρουβά για τη φούστα που φόρεσε

Αλλαγή ώρας 2022: Τι θα κάνουμε φέτος;

Άλισον Στοκ: Η καταραμένη φωτογραφία της πανέμορφης αθλήτριας επί κοντώ – Τι έγινε μετά το κλικ