Η πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, συνεχίζει να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και οι υπεύθυνοι του καναλιού προχωρούν σε μάλλον μάταιες αλλαγές χωρίς νόημα, κατά την κρίση μας πάντα.

Για τρίτη εβδομάδα η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα της εκπομπής δεν έφεραν τα προσδοκώμενα ποσοστά σε μία ζώνη με τεράστιο ανταγωνισμό, με παρουσιαστές που έχουν «χτίσει» την πρωινή ζώνη και με ενημερωτικές εκπομπές που πάντα έχουν το κοινό τους.

Και μπορεί η πάντα κεφάτη Ελένη να λέει πως δεν είναι και… καρδιοχειρουργοί, αλλά η συγκεκριμένη ζώνη απαιτεί χειρουργική… λεπτότητα προκειμένου να φέρει ικανοποιητικά νούμερα. Και όταν τα ποσοστά δουν την «ανιούσα» τότε θα μπορούν να ελπίζουν σε μία βελτιωμένη διαφημιστική μερίδα.

Τα νούμερα όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αυξηθούν με την αλλαγή… μάγειρα στην εκπομπή! Γιατί μπορεί οι πρωινές εκπομπές να έχουν όλοι ανάλογη στήλη για τις νοικοκυρές, όμως ποσώς απασχολεί αν θα μαγειρέψει ο Σταύρος Βαρθαλίτης τέσσερις μέρες και ο περσινός νικητής του MasterChef, Πάνος Κουμουνδούρος!

Η κρίση για τις εκπομπές χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον μία εβδομάδα προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό «κατασταλάξει» και αποφασίσει ποια πρωινή εκπομπή θα έχουν στις τηλεοράσεις τους να… «μουρμουράει» όσο εκείνοι ασχολούνται με κάτι άλλο. Είναι επίσης νωρίς η αλλαγή αρχισυντάκτη αφού πρώτα ίσως αλλάξει η θεματολογία και όχι η τόση… χαρά εκ μέρους των παρουσιαστών!

Απλές συμβουλές μέχρι να στεριώσει για τα καλά τόσο το GNTM που ίσως καταφέρει να πάρει τα πάνω του αλλά και να μελετηθεί πόσο υπολογίσιμη δύναμη είναι το Asia Express.

Breakfast@star: Δείτε απόσπασμα της εκπομπής!

 

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ειρωνεία εκ μέρους του ηθοποιού για όσους τον στήριξαν-Είχε «ζήτηση» η αγγελία και την… κατέβασε

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο