Χρήστος Βασιλόπουλος: Ειρωνεία εκ μέρους του ηθοποιού για όσους τον στήριξαν-Είχε «ζήτηση» η αγγελία και την… κατέβασε!

Μετά τον καταιγισμό αρνητικών δηλώσεων εκ μέρους τόσο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών όσο και την πληθώρα αντιδράσεων από τον καλλιτεχνικό κόσμο, ο… μεγαλόψυχος Χρήστος Βασιλόπουλος, «κατέβασε» την αγγελία γιατί η θέση «υπερκαλύφθηκε»!

Τόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας, όσο και δεκάδες ακόμα ηθοποιοί έκαναν επίσημη τοποθέτηση για το θέμα και προχώρησαν σε παραινέσεις προκειμένου κανένας από τους συναδέλφους τους να μη δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο γύρισμα!

Διαβάστε την  ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός, που έχτισε καριέρα στην Αμερική, αφού ανακοίνωσε πως προχώρησε στο κατέβασμα της αγγελίας, ξεκαθάρισε πως το έκανε γιατί υπήρχε πληθώρα προσφοράς από ηθοποιούς που ήθελαν να λάβουν μέρος ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στο τέλος φρόντισε να «ευχαριστήσει» με περισσή ειρωνεία τους δημοσιογράφους που του έστειλαν τη θετική τους ενέργεια!

 

Για την ακρίβεια ο ηθοποιός έγραψε σε ανάρτησή του:
«Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω».

Βασιλόπουλος

Βασιλόπουλος

Να θυμήσουμε ότι ο αμερικανοκαριερίστας ηθοποιός είχε πει πως ήταν «λογικό» να μην πληρωθούν οι άλλοι αφού ούτε και ο ίδιος (!) θα πληρωθεί ενώ σε επόμενη ανάρτηση, και μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων, μίλησε για… ανθρωποφαγία!

«Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Ξεκινάω από το γεγονός ότι δεν πληρώνομαι ούτε εγώ, ούτε κανένας από αυτό το ολιγοωρο γύρισμα. Δεύτερον, δεν ζητάμε να έρθει κανείς με το ζόρι. Τρίτον, η λέξη ολιγόωρα γυρίσματα σημαίνει ότι θα φέρουμε όσους σπουδαστές/ηθοποιούς χρειαστούμε στο γύρισμα για μισή ώρα, το πολύ μιάμιση. Δεν θα προσλάβουμε ηθοποιούς 8ωρο και 10ωρο. Να ξεκαθαρίσω πως είμαι από τους πρώτους ηθοποιούς που μιλώντας με άτομα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είπα κι ήμουν ξεκάθαρος ότι κανείς μα κανείς δεν θα πρέπει να πηγαίνει να δουλεύει τσάμπα. Κανείς όμως. Έχω την τύχη να έχω δουλέψει και να είμαι μέλος του σωματείου ηθοποιών της Αμερικής και ασπάζομαι τα δικαιώματα των συναδέλφων στο 100%», συνέχισε.

Φάνηκε ο ασπασμός…

Όλες οι ειδήσεις

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο