Αποκάλυψη Λιάγκα για Φιλιππίδη: Η άγνωστη συνομιλία τους- Ο παρουσιαστής της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας έκανε σήμερα μία φοβερή αποκάλυψη που αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ηθοποιός και παρουσιαστής είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο αντρών έγινε λίγο καιρό πριν βγουν στην επιφάνεια οι καταγγελίες που έστειλαν τον ηθοποιό στις φυλακές της Τρίπολης. Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Τρίτη.

 

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Μας ερχόντουσαν πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω…

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και μου λέει «Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι»;

Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς και ανθρώπινα, του είπα «Πέτρο. δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες πληροφορίες».

Και μου λέει τότε: «Γιώργος θα σου πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μία γυναίκα».

 

Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.