Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιος ηθοποιός δε θέλησε να σχολιάσει το θέμα; Οι δύο ηθοποιοί είχαν κάνει πολλές συνεργασίες στο παρελθόν. Ωστόσο δεν ήθελε να πει κάτι τώρα.

Στην κοπή πίτας της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης μίλησε για τον κορονοϊό. Όταν όμως  τον ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θέλησε να απαντήσει.

Όταν όμως ήρθε η ώρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε ένα… ψέμα.

Και θα πούμε το γιατί είναι ψέμα. Γιατί τον περασμένο Οκτώβριο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και απάντησε για τα ριάλιτι, το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η τηλεόραση πρέπει να αφήσει τα ριάλιτι και όλη αυτή τη σαχλαμάρα των τελευταίων χρόνων. Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά είμαι υπέρ των θυμάτων και υπέρ του κινήματος metoo και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Γαλίτης.

Ο Γιώργος Γαλίτης είπε στη συνέχεια: «Τα σοβαρά περιστατικά για τους ανθρώπους που είναι στη φυλακή δεν τα γνώριζα».

Επίσης όταν τον ρώτησαν αλλά χωρίς ουδέποτε να πουν το όνομα του, ο Γιώργος Γαλίτης είπε «φυσικά και έπεσε στα δικά μου μάτια». Επίσης δήλωσε ότι «ήταν ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις κάποια σχέση, έχεις δημιουργήσει κάποια πράγματα. Έχεις γελάσει μαζί τους, έχεις κλάψει μαζί τους και έχεις ζήσει τόσα πράγματα».

Τι φοβάται ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, ο Πέτρος Φιλιππίδης εκφράζει φόβους για τη ζωή του. Σύμφωνα με το «Yes Magazine» υπάρχει κόσμος, που επιθυμεί το θάνατό του. Μάλιστα, η υπεράσπισή του δεν αποκλείει το αγανακτισμένο πλήθος στο δικαστήριο να εκφραστεί υπέρ του δέοντος. Επίσης υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα τον περιμένουν απ’ έξω! Μάλιστα, κάνει λόγο μέχρι και για σπάσιμο του προστατευτικού κλοιού γύρω από τον ηθοποιό.