Νέα ζωή για την Άντα Παπανδρέου. Η γοητευτική πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έχει γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταματή στα Παραπολιτικά, η πρώην πρώτη κυρία της χώρας, ύστερα από πολλά χρόνια, είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, έχει σχέση με Έλληνα, ο οποίος είναι καθηγητής σε μεγάλο πανεπιστήμιο του Καναδά.

Η Άντα ίσως είναι η πιο low profile σύζυγος πρωθυπουργού που έχει περάσει από τη χώρα. Ακόµα και µετά τον χωρισµό της από τον Γιώργο Παπανδρέου, κράτησε χαµηλούς τόνους. Το ζευγάρι έχει µια πολύ όµορφη και υγιή σχέση, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, ενώ η κ. Παπανδρέου ταξιδεύει στο εξωτερικό για να είναι µαζί του όταν εκείνος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η ίδια γεννήθηκε στην Πάτρα. Κόρη του δικηγόρου Πάνου Παπαπάνου, γνωστού για τις δηµοκρατικές πεποιθήσεις του στην Πάτρα, επέλεξε η ίδια -έπειτα από παρότρυνση του πατέρα της- να πάει σε δηµόσιο Γυµνάσιο στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

Ξεκίνησε να πηγαίνει Γυµνάσιο στο Αρσάκειο, που βρισκόταν απέναντι από το νεοκλασικό σπίτι όπου γεννήθηκε και έµενε. Οµως, µόλις τελείωσε η πρώτη χρονιά, επαναστάτησε και ζήτησε από τους γονείς της να αλλάξει σχολείο.

Ο λόγος, όπως θυµούνται παλιές συµµαθήτριές της, ήταν ότι «ήθελε να γλυτώσει από την πολιορκία της µητέρας της, Θεανώς, που στα διαλείµµατα την κυνηγούσε για να την ταΐσει, επειδή ήταν αδύνατη».

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Αναστασία θα καθορίσει τις ζωές τους

Δημήτρης Λάλος: Αυτόν θα υποδυθεί μετά τον Μαθιό

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτος είναι ο στόχος της Κατερίνης