Ο Δημήτρης Λάλος έχει κλέψει τις εντυπώσεις τις τελευταίες 3 τηλεοπτικές σεζόν ως Μαθιός στη σειρά Σασμός του Alpha με τον χαρακτήρα του να είναι ένας από τους αγαπημένους του κοινού.

Ο Σασμός όμως ολοκληρώνει την παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση αυτό το καλοκαίρι και οι μετοχές του ηθοποιού βρίσκονται πολύ ψηλά.

Εδώ και καιρό ακούγεται όμως ότι η πασίγνωστη τουρκική σειρά «Ezel» ετοιμάζεται να γυριστεί σε ελληνική εκδοχή και να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Η υλοποίηση του εγχειρήματος είναι πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα ο Δημήτρης Λάλος είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ezel έχει παίξει στην ελληνική τηλεόραση από τον ΑΝΤ1 το 2013 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Η τουρκική σειρά η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δούμα «Ο κόμης Μόντε Κρίστο» έχει κερδίσει μάλιστα 9 τηλεοπτικά βραβεία.

Οι επαφές με τον Alpha για την ανάληψή της έχουν ήδη γίνει αν και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: Επιστρέφει στον ALPHA με Deal και World Party;

Σασμός: Ο Μαθιός αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική

Στην… τσίτα μας έχει πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: «Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!»