Το προξενιό της Ιουλίας είναι η νέα προσθήκη του Alpha στην ατζέντα της στις σειρές μυθοπλασίας με τη δραματική σειρά να έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις. Καλογραμμένο σενάριο, ωραίες ερμηνείες και συνεχείς ανατροπές έχουν ανεβάσει τη σειρά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή έχει ένα βιογραφικό που εντυπωσιάζει έχοντας δοκιμάσει την τύχη της και στο Χόλιγουντ και την Αμερική. Τη φετινή σεζόν όμως βρίσκεται στη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας και η ίδια δηλώνει στη Μαίρη Καράμπελα και το MyTV τυχερή από τη συμμετοχή της στην παραγωγή του Alpha

Ο ρόλος της Κατερίνης που υποδύεται είναι κομβικός για πολλές εξελίξεις. Όπως ανέφερε η ίδια, η Κατερίνη έχει στόχο τη χαρά, την ευτυχία, την πρόοδο και την προκοπή των κοριτσιών της. Οι προθέσεις της μπορεί να είναι καλές όμως δεν την ενδιαφέρουν τα συναισθήματα των τρίτων. Η ίδια δηλώνει πως αγάπησε εύκολα την ηρωίδα της καθώς βάζει πάνω απ’ όλα το καλό της οικογένειάς της.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η Κατερίνη θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να παντρευτεί η Φιλιών τον Γρηγόρη γιατί ξέρει πως η κόρη της τον αγαπάει. Επίσης και για την ίδια είναι ιδανικός γαμπρός καθώς είναι καλό παιδί και εργατικό. Η Κατερίνη θα σκαρφίζεται συνέχεια πράγματα τόσο για να προωθήσει το γάμο της κόρης της όσο και για να βοηθήσει τον άντρα της στη δουλειά του.

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: Επιστρέφει στον ALPHA με Deal και World Party;

Το Ναυάγιο: Η Λαμπρινή χάνει τον Πετρή μέσα από τα χέρια της

Στην… τσίτα μας έχει πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: «Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!»