Η Μάγισσα πέρα από το πρωτότυπο σενάριο που μας παρουσιάζει φέτος μας έχει συστήσει και σε ένα παλιό έθιμο αυτό της σύγκριας. Μία γυναίκα σύγκρια στη σειρά είναι και η Αναστασία η οποία ζει τον έρωτά της με τον Μιχαήλ παρά την κόντρα της με την Δαμιανή.

Η ηθοποιός Στεφανή Καπετανίδη μιλά στο Tivi σίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για την Αναστασία, πως θα ο ρόλος της θα καθορίσει τις εξελίξεις αλλά και τι θα γίνει με την κόντρα της με τη Δαμιανή.

Η Αναστασία προέρχεται από φτωχή οικογένεια και αποτελεί μια ήρεμη δύναμη μέσα στον πύργο των Λασκαραίων. Είναι ειρηνοποιός και υποστηρίζει αυτούς που αγαπάει αλλά και το δίκαιο. Η Αναστασία παρότι παντρεύτηκε με το ζόρι στα 15 της τον Μιχαήλ τελικά τον ερωτεύτηκε όπως και εκείνος εκείνη.

Η κόντρα της με τη Δαμιανή ξεχωρίζει. Όπως σημειώνει όμως η ίδια οι ήρωες της σειράς δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Για την ίδια και η Δαμιανή είναι μια πληγωμένη γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει. Από την πλευρά της η Αναστασία δε θυματοποιεί ποτέ τον εαυτό της. Ο Μιχαήλ την κράτησε στον πύργο αφού του έδωσε τον γιο που ήθελε γιατί τη θεωρεί στήριγμά του.

Ο Μάρκος την πιέζει να σταματήσει να έχει σχέσεις με τον Μιχαήλ για να μην τον χάσει και εκείνη είναι διατεθειμένη να το κάνει. Στο μεταξύ όμως η Αναστασία γνωρίζει εδώ και καιρό για τον έρωτα του Μάρκου με τη Θεοφανώ όμως θα προσπαθήσει να τον καθοδηγήσει στο να μείνει στην οικογένειά του.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: Επιστρέφει στον ALPHA με Deal και World Party;

Το Ναυάγιο: Η Λαμπρινή χάνει τον Πετρή μέσα από τα χέρια της

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: O Κοντογιάννης σώζει τον Στέφανο για να τον ξεκάνει