Και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ρίξει… άκυρο σε σόου, που αν και είχε προαναγγελθεί, φαίνεται πως οι ιθύνοντες είχαν άλλες σκέψεις.

Σε μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν με οικονομική στενότητα και ραγδαίες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, φαίνεται πως η απόφαση του σταθμού του Αμαρουσίου να βάλει στον «πάγο» το σόου «Your face sounds familiar», είναι ειλημμένη.

Το εν λόγω σόου, βρισκόταν στα «σκαριά» εδώ και καιρό ενώ δεν ήταν λίγοι κατά καιρούς οι παραλίγο πρωταγωνιστές που έκαναν δηλώσεις, ενώ παρουσιάστρια θα ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μάλιστα έχει ακουστεί ότι η παρουσιάστρια του «I love Σου Κου», δεν είχε χαρεί καθόλου με την εξέλιξη και την απόφαση αυτή του καναλιού, αφού κατά τη μεταγραφή της από το Open είχε συμφωνήσει και στην παρουσίαση του σόου.

Το κανάλι θα συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματα του YFSF, όπως ανέφερε ο Αλ. Κατσαρίδης στο Fay’s Time και τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, αυτό που αποφασίστηκε, είναι στις αρχές του 2024, και συγκεκριμένα την  Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, να επανέλθει το «Dragon’s Den» του Σάκη Τανιμανίδη, που και αυτό με την σειρά του μέχρι σήμερα είχε μπει στον πάγο και δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του καναλιού αρχές της σεζόν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

 

ΑΝΤ1: Τέλος το YFSF