Ο Κουράκος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχει κάνει το πρώτο βήμα και έχει εξομολογηθεί τη σχέση του με τη Δήμητρα στον Ορέστη, ενώ η αστυνόμος έχει σχεδόν μετακομίσει στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή, ο Βαγιάκος βάζει μπρος το σχέδιο εξόντωσής τους. Πηγαίνει και καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Οταν μαθαίνουν για τη συγκεκριμένη ανώνυμη καταγγελία εις βάρος τους, ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί και να μη δίνουν αφορμές για σχόλια.

Ετσι, παρότι είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν κανονικά, οι συνθήκες τούς αναγκάζουν να εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Φυσικά ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη δεν τα παρατάνε και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Την ίδια στιγμή όμως ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και ότι είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι και παρά τις τύψεις που έχουν, δεν μπορούν να αντισταθούν και για μια ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους δείχνει να είναι πολύ δυνατή και λίγο αργότερα συναντιούνται για μια ακόμα φορά σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Στο μεταξύ, ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μια κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ωστόσο, λανθασμένα θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη αλλά δεν του το παραδέχεται. Κι ενώ το παράνομο ζευγάρι παλεύει με τα αισθήματά του και το πάθος τους, η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Ετσι, όταν η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο, η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η γιατρός, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Χρήστος επίσης από την πλευρά του αισθάνεται εγκλωβισμένος και κάποια στιγμή δεν αντέχει και εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν