Στον αέρα βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 οι πρεμιέρες τόσο του Ράδιο Αρβύλα όσο και του τηλεπαιχνιδιού Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.

Ένας συνδυασμός δεδομένων και διαπραγματεύσεων θα κρίνει τελικά την τελική ημερομηνία αλλά και τις μέρες και ώρες προβολής των δύο προγραμμάτων.

Η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα είναι καθορισμένη κανονικά για τον Νοέμβριο όμως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του συνεχίζονται καθώς το Μουντιάλ το οποίο θα έχει προβολή από τον ΑΝΤ1 δημιουργεί πολλά προβλήματα στη καθημερινή ροή.

Συγκεκριμένα οι προβολές των βραδινών αγώνων σε συνδυασμό με το pre game show ωθεί το Ράδιο Αρβύλα σε ένα στριμωγμένο ωράριο από τις 20:00 μέχρι τις 21:00 με μία συνολική διάρκεια περίπου 40 λεπτών για όσο θα διαρκεί το Μουντιάλ το οποίο επίσης αρχίζει μέσα στον Νοέμβριο (σ.σ. 20 του μηνός).

Η τύχη και του «Εκατομμυριούχου» κρίνεται από την ημέρα πρεμιέρας του Ράδιο Αρβύλα του οποίου η έναρξη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα. Αν δε βρεθεί λύση για τους Αρβύλα τότε η εκπομπή θα μεταφερθεί για έναρξη στις αρχές του 2023 και ο Εκατομμυριούχος που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει στη θέση του με ώρα έναρξης όμως τις 19:45.

Αν όμως η σατυρική εκπομπή ξεκινήσει κανονικά τον Νοέμβριο τότε το τηλεπαιχνίδι ενδεχομένως να μετακινηθεί από καθημερινά στο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος που το Ράδιο Αρβύλα δε μπορεί να κάνει την ίδια μετακίνηση είναι ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της εκπομπής αυτή να ξεκινάει στις 20:00 κάτι το οποίο λόγω Μουντιάλ μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μειωμένο ωράριο.

Media Νέα

Χωρίζουν και τα βρίσκουν ξανά μέσα στο Survivor Βασάλος και Βαλαβάνη;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη – Ο Αντώνης προχωράει σε συλλήψεις για την έκρηξη