Προχωράει τελικά. απ’ ό,τι φαίνεται, το σενάριο τηλεοπτικού χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Με βάση το οχετικό πλάνο, ο δεύτερος θα ξεκινά στις 9.30 π.μ. ένα πιο ενημερωτικό concept και θα παραδίδει στη Φαίη στις 11.00 για το αμιγώς ψυχαγωγικό κομμάτι. Λέγεται μάλιστα ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει μαζί του και και το δίδυμο Τεργιάκη – Πετρογιάννη ενώ για την παρουσιάστρια θα αναζητηθούν νέοι συνεργάτες.

Επιπλέον οι καλά γνωρίζοντες τα του ΑΝΤ1 ξέρουν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης που πριν λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι δεν φέρεται να επιθυμεί την χρονική μετατόπιση της εκπομπής του. Ωστόσο αυτό εν μέρει μπορεί τελικά να συμβεί. Και οι δύο νέες εκπομπές να είναι 9.30 με 11.00 και 11.00 με 13.00. Το δεύτερο σενάριο είναι η μετακίνηση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στις 14.00 και οι δύο νέες εκπομπές να έχουν καθαρή δίωρη διάρκεια 10.00 – 12.00 και 12.00 – 14.00. Όπως μάλιστα ακούγεται στους διαδρόμους του σταθμού του Αμαρουσίου, επιθυμία της Φαίης Σκορδά είναι να προηγείται του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον χλωμό αφού τη σκυτάλη θα πρέπει να παίρνει μετά τον Παπαδάκη ο Λιάγκας για να κάνει πιο ομαλή τη… μετάβαση στην ψυχαγωγία.

Οι δύο παρουσιαστές είχαν φροντίσει να ενημερώσουν από νωρίς τον σταθμό για την επιθυμία τους να παρουσιάσουν δύο διαφορετικές εκπομπές την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να συνεχίσει με μια πιο ενημερωτική-κοινωνική εκπομπή και η Φαίη Σκορδά με ξεκάθαρη ψυχαγωγία. Βέβαια, ο ΑΝΤ1, δε φάνηκε να τρελάθηκε με την ιδέα.