Μάη μήνα όλα τα κανάλια κάνουν πια τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του έχει βάλει στόχο να πάρει τη ρεβάνς στην τηλεθέαση.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του καναλιού έχουν επικεντρωθεί σε δύο πρόσωπα: Την Ζέτα Μακρυπούλια, που ήδη ανήκει στο δυναμικό τους, και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία θέλουν να προσεγγίσουν και να της αναθέσουν καποιο κόνσεπτ.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Ζέτα είναι μια παρουσιάστρια την οποία πιστεύουν πολύ στο Μαρούσι, γι’ αυτό και σκοπεύουν να την αξιοποιήσουν περαιτέρω. Εκτός, δηλαδή, από τη δεδομένη παρουσίαση του «Rouk Zouk», το οποίο σκίζει, θέλουν να τη δουν και σε δεύτερο ρόλο.

Αρχικά, είχαν σκεφτεί να τη χρίσουν οικοδέσποινα του νέου εβδομαδιαίου σόου που σχεδιάζουν, όμως στην πορεία κρίθηκε καλύτερο να της αναθέσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από τις δύο κωμικές σειρές που θα βγουν τον Σεπτέμβριο στον αέρα. Κάπως έτσι προέκυψε το όνομα της Ηλιάνας, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ALPHA και διαθέτει τη λάμψη και το απαραίτητο «γκελ» στο κοινό, προκειμένου να αναλαβει ένα σόου. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσουν και οι διαπραγματεύσεις, ώστε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κλείσει τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής της καριέρας.

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 αλλάζουν!

Στο μεταξύ το κανάλι του Αμαρουσίου προχωρά σε αλλαγή του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν για να αντιμετωπίσει την κίνηση του ALPHA να βγάλει σειρά παρόμοια με το «Ντέρτι». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 80 σε νυχτερινό κέντρο στα μπουζούκια , είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει πρεμιέρα στον σταθμό στις αρχές του 2023, μετά το Μουντιάλ.

Κάπου εδώ μπαίνει ο ALPHA, που ξεκίνησε με άτυπο «λουλουδοπόλεμο» με τον ΑΝΤ1, σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα που θα διαδραματίζεται σε «σκυλάδικα» της επαρχίας τη δεκαετία του 1980-1990 και θα βασίζεται στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει». Στόχος είναι να προλάβει τον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα στον ίδιο σταθμό να αλλάζουν τα σχέδια τους.