Ο Άγγελος Μπράτης, ο σχεδιαστής ρούχων που αποφάσισε να διαγωνιστεί, πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό λες και δεν πληρώνονται και οι ίδιοι, στο J2US του Alpha, αποφάσισε να μας θυμήσει την παλιά κακή ελληνική τηλεόραση όπου υπήρχαν οι φίρμες και υπήρχαν και οι «τίνος είσαι συ καλέ».

Με λίγα λόγια, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι αυτός είναι η φίρμα και απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να προχωρά σε ερωτήσεις που ενοχλούν τον συνεντευξιαζόμενο.

Το χρονικό της δήλωσης Μπράτη:

Στα παρασκήνια του φαντασμαγορικού σόου του Νίκου Κοκλώνη, ο σχεδιαστής μόδας ρωτήθηκε από δημοσιογράφο τόσο για το GNTM όσο και για τον Δημήτρη Σκουλό. Ο ίδιος τότε έγινε έξαλλος.

«Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!» είπε αρχικά.

«Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!»

Η στάση του, μόνο από ευγένεια δεν χαρακτηρίστικε, κάτι που παρατήρησε ακόμα και η φίλη του, Έλενα Χριστοπούλου η οποία κληθείσα να σχολιάσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τη δήλωση, είπε: «Αυτός δεν είναι ο Μπράτης που ξέρω. Ο Μπράτης είναι ευγενής, μιλάει πολύ ωραία, δεν τον ενοχλούν οι ερωτήσεις, απαντάει σε όλα, έχει χιούμορ. Εγώ νομίζω ότι ήταν μια αμήχανη άμυνα αυτή».

Δεν ήταν μία αμήχανη άμυνα. Ήταν μία έπαρση και μία ξιπασιά η οποία κανένα ρόλο δεν είχαν τη συγκεκριμένη στιγμή στο σόου. Γιατί δεν μπορεί να παίρνεις μέρος σε φιλανθρωπία και να μιλάς σχεδόν απάνθρωπα σε εργαζόμενο που βρίσκεται τουλάχιστον ένα δεκάωρο στο σόου προκειμένου να του μιλήσει ο όποιος Μπράτης.

Αν πράγματι θέλουμε να αλλάξουμε την ελληνική τηλεόραση, καλό θα είναι πρώτα να βελτιώσουμε τις συμπεριφορές μας σε συναδέλφους και κυρίως συνανθρώπους. Κανένας Μπράτης δεν έχει το δικαίωμα, όσο γλυκός και γελαστός κι αν θέλει να το παίζει, να συμπεριφέρεται έτσι! Ευτυχώς έφυγαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που τέτοιου είδους περσόνες καθόριζαν τα όρια της τηλεόρασης. Και επειδή ενδεχομένως ο κ. Μπράτης να μην είναι έτσι αλλά να ήταν μία άτυχη στιγμή, να διορθωθεί τώρα που ακόμα είναι… νέος.

Άγγελος Μπράτης: Ο εκνευρισμός του σχεδιαστή

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάηλ Ταμπακάκη που παίζει στο Σασμό

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα ύψη η τιμή διάθεσης από την Παρασκευή – Ποιες θα είναι οι τιμές ανά λίτρο

Γλυκάνισος: Σταματά η προβολή του για να ξαναβγεί το καλοκαίρι – Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΙ