Χάρηκε ιδιαίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον ALPHA, παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να μιλήσει για το ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πώς ακριβώς είχε γίνει το ατύχημα της πρώην συζύγου του, ενώ λίγο αργότερα παραπονέθηκε για τον αγαπημένο μουσικό και παρουσιαστή λέγοντας ότι έχει μιλήσει πολλές φορές άσχημα για το πρόσωπό του.

Ο ίδιος ωστόσο είπε ότι δεν έχει αναφερθεί ποτέ αρνητικά για την επαγγελματική υπόσταση του Αλέξη Κούγια ενώ του απηύθυνε μία ερώτηση.

«Ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάνω από δέκα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά το ήθος μου, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα που έχουμε πει και σε ιδιωτικές συζητήσεις και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα. Το λέω με παράπονο. Ξέρει το ήθος μου, το σύστημα αξιών μου και την επάρκειά μου και ξέρει πως συμπεριφέρομαι και στη δικηγορία και στη ζωή μου.

Πρέπει να καταλάβει ότι, όταν σε επιλέγουν γι’ αυτού του υψηλού κινδύνου τις υποθέσεις, είναι πολύ δύσκολη η θέση ενός δικηγόρου…» είπε ο Αλέξης Κούγιας, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά: «Εμένα η κριτική μου είναι για τις ομοφοβικές αντιλήψεις και όλα αυτά που λες».

Ο διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίστηκε ως εξής:

Α.Κ: «Εγώ έχω ομοφοβία που όλο μου το περιβάλλον είναι ομοφυλόφιλοι;».

Α.Μ: «Δεν είναι επιχείρημα αυτό… Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Α.Κ: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δε ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

Α.Μ: «Βλέπω να αναθερμαίνεται».

Α.Κ: «Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα».

Α.Μ: «Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα».

Α.Κ: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Α.Μ: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί. Εάν ξαναπαντρευτείς την Εύη, εγώ κουμπάρος».

 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δείτε όσα έγιναν