Ο Σασμός, η σειρά του ALPHA, που διαδραματίζεται σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης και ασχολείται με τη βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις στους πίνακες της τηλεθέασης. Ωστόσο, από φέτος παρακολουθούμε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα μιας και την Παρασκευή προβάλλεται η σειρά «Φόνοι Στο Καμπαναριό».

Όπως φαίνεται όμως, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την άλλη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια της σειράς. Ο λόγος;

Μα φυσικά… ποδοσφαιρικός μιας και είναι βραδιά για τους φαν της στρογγυλής «θεάς»! Ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2024, θα αντικαταστήσει τη δραματική σειρά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε ότι η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;