Ο Μάρκος είναι σοκαρισμένος με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ευγενίας στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μωρό να είναι δικό του και πιστεύει τα κουτσομπολιά που θέλουν την εν διαστάσει σύζυγό του να έχει σχέση με τον Φάνη!

Έτσι, πηγαίνει να τον βρει και δεν αργεί να βγάλει το όπλο για να «καθαρίσει την τιμή του»! Την τελευταία στιγμή, τον σταματάει η Ευγενία, η οποία αναγκάζεται να παραδεχτεί πως είπε ψέματα… για να δικαιολογηθεί.

Εξοργισμένος μαζί της, την παίρνει και την πηγαίνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων για να το πει η ίδια στην Αλεξάνδρα… Με δάκρυα στα μάτια, αφού δεν της έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, η Ευγενία παραδέχεται τα πάντα.

Η Αλεξάνδρα ηρεμεί, αφού είχε περάσει δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Ιάσωνας συνειδητοποιεί ότι όλα πια τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνον και τη σύζυγό του. Η καρδιά της ανήκει για πάντα στον Μάρκο…

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, μία επιδείνωση στην κατάσταση του Στέφανου κάνει τη Μαργέτα να εγκαταλείψει την κρυψώνα της και να πάει κοντά στον αγαπημένο της, βάζοντας σε κίνδυνο το σχέδιό της και φυσικά την ίδια της τη ζωή.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις της Δήμητρας, η Μαργέτα της αφηγείται τον τρόπο διάσωσής της, ενώ, επιστρέφοντας πίσω στην Κηφισιά, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Το σπίτι στην αρχή φαίνεται πως απειλείται, αλλά όταν μπαίνει μέσα ο μυστηριώδης άντρας όλα αλλάζουν και φανερώνεται το κίνητρό του. Παράλληλα, η διαμάχη της Ευγενίας και του Μάρκου εξακολουθεί να μαίνεται, ενώ ο γιος τους βρίσκεται στη μέση ως θύμα αυτής της ιστορίας.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;