Ανατροπή στην εκπομπή Αυτιά: Τέλος ο επί 8 χρόνια αρχισυντάκτής του! Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η σεζόν και άρχισαν τα… όργανα, ακόμα και με απομακρύνσεις στελεχών με μακρά πορεία στο «ναρκοπέδιο» της πρωινής ζώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ το περασμένο Σάββατο, το κανάλι αποφάσισε να απομακρύνει  τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Γιώργο Ψύλλια μετά από συνεργασία 8 ετών. Ο δημοσιογράφος εργαζόταν στον ΣΚΑΪ από το 2014 ξεκινώντας από το ραδιόφωνο ενώ τα τελευταία χρόνια είχε την  αρχισυνταξία της εκπομπής Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά. Οι ακριβείς λόγοι της ρήξης δεν έχουν γίνει γνωστοί  ωστόσο εκτιμάται ότι το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας στο δυναμικό κοινό έπαιξε ρόλο στην απόφαση του ΣΚΑΪ.

Με ανερχόμενα πρόσωπα από πολλά κανάλια αλλά και με την σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, Έλλη Στάη συζητά το Action24 που σχεδιάζει την ενίσχυση του καναλιού μετά την εξαγορά από τους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο αναζήτησης προσώπου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έγινε κρούση στην Έλλη Στάη. Παρότι αρχικά το κλίμα φάνηκε θετικό, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε συμφωνία καθώς υπήρχε μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό σκέλος.

Για την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων συνεχίζονται οι επαφές του Action 24 με την Ιωάννα Βάσσου, τον Βασίλη Τσεκούρα από το OPEN και τον Μάρκο Δεϊμέζη από τον ΣΚΑΪ ενώ για την παρουσίαση εκπομπών έχει γίνει προσέγγιση σε πρόσωπα από άλλα κανάλια. Στο στόχαστρο του Action24 μπαίνει ο Βαγγέλης Γιακουμής από τον ALPHA και η Μαρία Παππά από το Star.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεκινά το Star Hybrid

Καιρός (5/9): Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί

Ανατροπή στην ΕΡΤ: Τι φέρνει το «όχι» του Καλημέρη