Συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης του τηλεοπτικού σταθμού Action24 προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του καναλιού.

Την μπαγκέτα της οργάνωσης του δημοσιογραφικού κομματιού έχει αναλάβει ο πολύπειρος Γιάννης Σαραντάκος ενώ έχουν βρεθεί ήδη οι βασικοί σχολιαστές του δελτίου που δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Πολίτη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. 

Το κεντρικό δελτίο θα ξεκινά στις 7 το απόγευμα με τις επαφές για να βρεθεί ο παρουσιαστής, να έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Η μεγάλη είδηση ωστόσο έρχεται από την πλευρά της Έλλης Στάη η οποία φέρεται να έχει δεχθεί κρούση για την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής με τη «σιδηρά» κυρία της ενημέρωσης να σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι. Εξάλλου άπαντες στο κανάλι θεωρούν ότι η παρουσία της μπροστά στις κάμερες θα δώσει ένα επιπλέον κύρος στο Action24 πολλώ δε μάλλον με φόντο τις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα, ο απολύτως επιτυχημένος Γιώργος Πιέρρος, συνεχίζει κανονικά στις 10 το βράδυ ενώ αναζητούνται τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στο πάνελ.

Μεταξύ των δημοσιογράφων που φέρονται να έχουν δεχτεί κρούση για την παρουσία τους, είναι και η γνωστή σε όλους Ελένη Καλογεροπούλου. 

Action24: Νέες επενδύσεις από Μπάκο-Καϋμενάκη

Τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action24 σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου ανακοίνωσε και επίσημα η Greenhill Investments Limited.

«Ανακοινώνεται η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action24 σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022», τονίζεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν το επιχειρηματικό δίδυμο να προχωρά σε άμεσες επενδύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς το ενημερωτικό πρόγραμμα θα είναι πια δωδεκάωρο. Στη νέα εποχή που ξεκινά για το Action 24 κεντρικό ρόλο θα έχει ο Θανάσης Ανδρεούλης, που φέρεται να αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή, ενώ επιτελικό ρόλο στη διεύθυνση των ειδήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος που πρόσφατα αποχώρησε από το OPEN. Σε πρώτη φάση, το Action 24 θα ενισχυθεί με νέες εκπομπές και δεύτερη βάρδια , ώστε να έχει ζωντανό πρόγραμμα και το πρωί. Απώτερος στόχος των νέων ιδιοκτητών Δ. Μπάκου και Ι. Καϋμενάκη είναι το κανάλι να μετατραπεί από περιφερειακό σε πανελλαδικό κανάλι και να διεκδικήσει την έβδομη άδεια γενικού περιεχομένου η οποία παραμένει αδιάθετη.

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ : Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα

Αρναούτογλου καιρός (3/9): Συνεχίζεται η αστάθεια το Σάββατο – Που θα έχουμε νέες μπόρες

Ελληνική Showbiz – Gossip: Πρότυπο ο Snik, πρεμιέρες και Eurobasket!