Μπορεί ο ALPHA, αν και πολύ νωρίς, να έχει κατοχυρώσει μία από τις πρώτες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης αλλά όπως φαίνεται το κανάλι προχωρά, και μάλιστα γρήγορα, σε αναδιαρθρωτικές κινήσεις για να προλάβει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ και την Μαρία Μπακοδήμου, όλοι οι υπεύθυνοι προγραμματισμού των σταθμών μελετούν ήδη τα επόμενα projects για να προλάβουν τις… «κακοτοπιές».

Έτσι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, τρεις σειρές αναμένεται να κατεβάσουν ρολά μιας και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Όπως αναφέρει λοιπόν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η πρώτη σειρά που όλοι πλέον θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι θα ολοκληρωθεί αυτή την σεζόν είναι ο Σασμός. Άλλωστε εξ αρχής στον τίτλο που διαφήμιζε τη σειρά η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναφερόταν η λέξη «Επίλογος».

Αλλά τόσο ο Παράδεισος των Κυριών, όσο και Το προξενιό της Ιουλίας, φαίνεται πως θα έχουν την ίδια τύχη καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB δεν είναι αυτά που οραματιζόταν το κανάλι και πρέπει να αντικατασταθούν με κάτι δυνατότερο. Μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν σεναριογράφους και αναζητούν κάτι καινούριο αν και ακουγόταν ότι θα συνεχιστούν, ειδικά ο Παράδεισος.

 

 

ALPHA: Δείτε το ρεπορτάζ

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος πασίγνωστο πετυχημένο στέλεχος – Αυτός είναι

F1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο

STAR: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή λόγω κόστους;