Ο ALPHA μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να εντάξει στο πρόγραμμά του μία ακόμη μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά, ιατρικού περιεχομένου, « Ο Γιατρός», σε σκηνοθετική επιμέλεια Γιώργου Παπαβασιλείου (σ.σ.: «Καρτ ποσταλ» κ.α.), με μια πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών να στελεχώνει το καστ: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Ιάσονας Παπαματθαίου κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ακόμη ηθοποιός που έχει έρθει σε συμφωνία με τον σταθμό και την παραγωγή είναι η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η οποία συμμετείχε στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», κερδίζοντας Θετικές εντυπώσεις.

ALPHA: Η υπόθεση της ιταλικής σειράς «Ο γιατρός»:

Ο Αντρέα Φάντι είναι επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου. Κατά καιρούς τον διακατέχει αλαζονεία, είναι σχολαστικός, ενώ δεν πιστεύει στη σχέση γιατρού – ασθενούς.

Εμπιστεύεται μόνο το ένστικτο το δικό του και της ομάδας του και συγκεκριμένα της βοηθού του Τζούλιας με την οποία έχει σχέση. Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα, λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι, χωρίς όμως να τον σκοτώσει.

Το τραύμα προκαλεί στον γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της ζωής του. Οταν ξυπνάει είναι πεπεισμένος ότι είναι 2010 και όχι 2022, έχοντας ως τελευταία ανάμνηση ότι έχει φτάσει στο σπίτι του αφού έχει υπογράψει την πρώτη του σύμβαση ως γιατρός.

Για πρώτη φορά στη ζωή του δεν είναι ο διακεκριμένος, διάσημος και δημοφιλής επιστήμονας αλλά ένας απλός ασθενής. Με μια ζωή κομμένη στα δύο ο άντρας κατρακυλά ξαφνικά σε έναν άγνωστο κόσμο στον οποίο τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένα και το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος που πραγματικά νιώθει σαν το σπίτι του.

Ωστόσο δεν αναγνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού. Καταποντισμένος σε ένα ακατανόητο παρόν, δεν μπορεί πλέον να ζήσει κανονικά και είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του από την αρχή προσπαθώντας να οικοδομήσει ένα νέο μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ποιος Παπαδόπουλος: Όλοι εναντίον του Αρίστου-Το βρώμικο παρελθόν της Μελίνας βρίσκεται μπροστά της!

Στον «αέρα» το μεγαλύτερο όνομα του Άρη!

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Άγγελο-Αποφυλακίζεται αλλά η Άννα και ο Δημήτρης τα αλλάζουν όλα