Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση, από το 2019, για χάρη του σίκουελ του «Λόγω τιμής», υποδύθηκε ξανά το ρόλο του Μιχάλη από την αγαπημένη παρέα της Πάτρας. Τώρα, ο 51 χρονος πλέον ηθοποιός, έχει δεχθεί κρούση από τον ALPHA να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά που ετοιμάζει τη κανάλι.

Βλέπετε, ο σταθμός, που φέτος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην prime time ζώνη χάρη στον Σασμό, σχεδιάζει ακόμα περισσότερα πράγματα στον τομέα της μυθοπλασίας και ήδη ουζητα οκτώ προτάσεις που έχουν κατατεθεί από εταιρείες παραγωγής. Ανάμεσά τους και το ιταλικό «Nelie tue mani», το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από το να πάρει το «ok». Το σενάριο έχει στο επίκεντρο έναν γιατρό που πυροβολείται από τον πατέρα κάποιου ασθενούς του με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του. Μάλιστα, η ιστορία είναι εμπνευσμένη από αληθινό γεγονός που συνέβη στη γείτονα χώρα και Θα αναπτυχθεί μέσα σε 32 επεισόδια. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου και τα γυρίσματα Θα ξεκινήσούν τον Σεπτέμβριο, με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Green Pixel.

ALPHA: Ποιοι πάνε στον «Παράδεισο»;

Ο ALPHA ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, Θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εγχώρια μυθοπλασία.’Ετσι, ανάμεσα σε άλλα πρότζεκτ, ετοιμάζει με εντατικό ρυθμό τη ρομαντική σειρά εποχής «Παράδεισος», βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «11 paradiso delle signore» (μτφρ. «0 παράδεισος των κυριών»), σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη.

Οι συντελεστές, εδώ και λίγο καιρό, έχουν ξεκινήσει να στελεχώνουν το καστ της σειράς και ένας από τους ηθοποιούς που έχει έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή είναι ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη δραματική σειρά του σταθμού «Σασμός». Ακόμη δύο πρόσωπα που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ίδια σειρά, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάποιου είδους συμφωνία, είναι ο Τάσος Νούσιας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων του. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του ALPHA, οι τηλεθεατές Θα μπορούν να απολαμβάνουν τον «Παράδεισο» τέσσερις φορέ ςτην εβδομάδα, στη ζώνη των 20.00.