Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, όπως έκανε γνωστό στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο ίδιος έγραψε πως τον επισκέφτηκε ανοιξιάτικος μποναμάς!

«Δυο χρόνια την είχαμε γλιτώσει αλλά τελικά ήρθε και σ εμάς ανοιξιάτικος μποναμάς…» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία φωτογραφία του self test.

Στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» στη θέση του Άκη Παυλόπουλου βρίσκεται ο δημοσιογράφος του σταθμού, Σπύρος Φρεμεντίτης.

Ο Άκης Παυλόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA,«Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου,θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Σκάι και μάλιστα στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου.

Το κανάλι του Φαλήρου που εδώ και καιρό αναζητεί έναν «αντικαταστάτη» του Βασίλη Λυριτζή που θα σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και θα «αναστήσει» το περίφημο ανδρικό δίδυμο, κατέληξε στον Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος αποχώρησε και επισήμως από το Open.

Ο Άκης Παυλόπουλος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την αντίστοιχη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN έχοντας φέτος στο πλευρό του την Ρούλα Ρέβη.

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως παραμένει πιστή στο κανάλι του Κορωπίου και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται διάφορα πιθανά σενάρια. Είτε ότι θα παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου είτε το Δελτίο Ειδήσεων.

Ήταν γνωστό από τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, πως ο παρουσιαστής είχε έντονες διαφωνίες με κάποιες αλλαγές που ζητήθηκαν σχετικά με την δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής. Οι τόνοι κατέβηκαν στην πορεία και από τις δύο πλευρές, αλλά εκ του αποτελέσματος η ρήξη ήταν οριστική.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, η συμφωνία Παυλόπουλου – ΣΚΑΪ είναι οριστική και δεν είναι πλέον ένα ενδεχόμενο προς συζήτηση.

Όμως, η μετακίνηση Παυλόπουλου, αφήνει μετέωρη την Μαρία Αναστασοπούλου, συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου έως σήμερα, με άριστα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.