Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, όπως έχουμε γράψει από την Τρίτη 26/4, υπέβαλλε την  παραίτησή του στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Διευθυντή Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. Ο δημοσιογράφος ωστόσο θα παραμείνει στο πρωινό του πόστο και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με την Ευλαμπία Ρέβη μέχρι και τις 31 Ιουλίου αφού τότε λήγει και το συμβόλαιό του με τον σταθμό.

Έπειτα, ο γνωστός δημοσιογράφος θα ανακοινώσει με ποιο κανάλι θα κλείσει. Μάλιστα, τρεις είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί που φέρονται να έχουν κάνει κρούση στον δημοσιογράφο. Το STAR, ο ΣΚΑΪ αλλά και η ΕΡΤ χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάποιο από αυτά.

Aπό τις αρχές της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν υπήρχαν διαρροές στο OPEN ότι γνωστός παρουσιαστής του ενημερωτικού είχε έντονες διαφωνίες με κάποιες αλλαγές που ζητήθηκαν σχετικά με την δομή και το περιεχόμενο της εκπομπής του. Οι τόνοι ωστόσο έπεσαν και από τις δύο πλευρές, αλλά εκ του αποτελέσματος η ρήξη ήταν οριστική.

Έτσι, ο δημοσιογράφος του OPEN και παρουσιαστής του «Ώρα Ελλάδος» αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Κορωπίου παρόλο που δεν έχει καταλήξει ακόμα στην επόμενη η επαγγελματική του στέγη. α

Από την άλλη, άγωστο παραμένει τι θα γίνει με την συμπαρουσιάστριά του, Ευλαμπία Ρέβη.

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τη συνεργασία του Άκη Παυλόπουλου με την Ευλαμπία Ρέβη στην πρωινή ενημέρωση του Open, με αποκορύφωμα ότι οι μεταξύ τους σχέσεις είναι κάκιστες και δεν μιλάνε καν εκτός αέρα και στους διαδρόμους του καναλιού.

 

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα όμως ήρθαν να διαψευστούν κατηγορηματικά από τα καθ΄ ύλην αρμόδια πρόσωπα, με τον έμπειρο δημοσιογράφο, στο κλείσιμο της εκπομπής, με χαμόγελό και πραότητα να λέει, «παιδιά, μην γράφετε, δεν χωρίζουμε».

Ο Άκης Παυλόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν χωρίζουμε, μην το γράφετε. Δεν υπάρχει. Γιατί έχω ακούσει διάφορες εκδοχές, όλα τα σχήματα… Ότι εγώ δεν θέλω την Ευλαμπία γιατί είναι νέα, ότι η Ευλαμπία δεν θέλει εμένα γιατί είμαι γέρος. Μην το γράφετε, παιδιά, δεν χωρίζουμε» και έδωσαν τα χέρια…