Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το τέλος Λάμπρου-Ελένης; Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την σειρά, Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τη συνεργασία του με την Μαρία Κίτσου.

Η απορία που είχε η παρουσιάστρια ήταν πώς θα καταλήξουν ο Λάμπρος και η Ελένη στο φινάλε της σειράς. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν φειδωλός στα όσα αποκάλυψε αλλά το νόημα το… πιάσαμε!

«Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό».

Δούκας, Μυρσίνη, Μελέτης… Ποιος είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες;

 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απαντά: «Δεν δικαιολογώ την Μυρσίνη, δεν τη δικαιολογώ. Δεύτερος είναι ο Δούκας και τρίτος έρχεται ο Μελέτης. Αλλά και οι τρεις κάπου έχουν χάσει το ζύγι και φταίνε. Σκληρός είναι ο Μελέτης, άδικη είναι η Μυρσίνη».

Αναφορικά με τον ρόλο του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες» είπε πως θεωρεί τιμή του να ακούει τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος» από τον κόσμο και τόνισε πως οι δάσκαλοι είναι αυτοί που λείπουν από την κοινωνία μας.

«Αν μπορέσουμε να επενδύσουμε σε δασκάλους με την αξία της λέξης, θα μπορέσουμε να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας μας», πρόσθεσε o Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.