Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» στο MEGA ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης Ζωητός από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Η σειρά άλλαξε τη ζωή των ηθοποιών και των συντελεστών μέσα στην τηλεόραση, αλλά άλλαξε και το τοπίο της τηλερόρασης. Βλέπουμε ότι όλα τα κανάλια έχουν μία εξαιρετική μυθοπλασία και είμαι ευγνώμων που συμμετείχα και συμμετέχω σε αυτή την αλλαγή. Είναι το μεγάλο μου κέρδος από τις «Άγριες Μέλισσες». Οι «Άγριες Μέλισσες» δυστυχώς τελειώνουν φέτος. Τελειώνει το ταξίδι του Μελέτη και των δύο οικογενειών, πιστεύω θα είναι ένα εξαιρετικό φινάλε», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Η έμπνευση για τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε πως η μεγάλη του αδυναμία είναι ο Σπύρος Ντούγιας, ο μικρός Σέργιος των «Άγριων Μελισσών»: «Θεωρώ ότι έχει τρομερό ταλέντο, έχει τρομερή σκηνική αντίληψη».

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όταν δέχτηκε τηλεφώνημα για να συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» αισθάνθηκε ότι θα έπαιρνε τον ρόλο, καθώς στο θέατρο έπαιζε σε κλασικά έργα και εποχής.

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια ένιωσα να να βλέπω σειρά στο Netflix. Ήθελα το επόμενο επεισόδιο, αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία», είπε.

Ο ηθοποιός έδωσε συγχαρητήρια στους σεναριογράφους της σειράς. Ο ίδιος είπε  πως έχουν ψάξει τους χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να μην είναι καρικατούρες εποχής. Οι αντιδράσεις του κόσμου για τον ρόλο του Μελέτη ήταν σφοδρές το πρώτο τρίμηνο, καθώς ο ήρωάς του είχε διαπράξει δύο φόνους. Στη συνέχεια το κοινό εστίασε περισσότερο στην ερμηνεία, είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ρόλος του Μελέτη ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο, είπε ο ηθοποιός, και ανέφερε τις επιρροές του στο χτίσιμο του χαρακτήρα.

«Πολιτικά μπορείς να το πιάσεις εύκολα. Έπρεπε να υποδυθείς έναν αντίστοιχο Ρουπακιά με έναν Δούκα Σεβαστό, που είναι ο Μιχαλολιάκος. Σημαίνει ότι είσαι η φωνή, τα μάτια και ο λόγος του όταν δεν είναι μπροστά και η προστασία του όταν είναι μπροστά. Στο χτίσιμο του ρόλου, θεωρώ ότι ο Λεωνίδας Κακούρης με βοήθησε να φτιάξω τον ρόλο μου με την παρουσία του και με το παίξιμό του μου έδινε έναν τόνο να τον ακολουθήσω».

Έμπνευση για τον ρόλο του Μελέτη ήταν η σειρά «Peaky Blinders», ενώ δήλωσε πως εκείνο που τον κεντρίζει στις ερμηνείες είναι το πως σκέφτονται οι συνάδελφοί του και το τι κάνουν μέσα σε μία σκηνή.

«Ο Μελέτης έχει ένα θέμα με τις γυναίκες. Δεν είχε μητρική και πατρική φιγούρα, γι’ αυτό προσκόλλησε στον Δούκα. Μετά βρήκε την Αννέτ, που τον δέχτηκε και του άνοιξε την αγκαλιά της. Όμως το πατρικό πρότυπο εμφανίστηκε και διέλυσε τα πάντα, γιατί ο Μελέτης είναι παιδί ενός βιασμός. Ένας ρόλος που είναι όχι σπουδαγμένος, παιδεμένος από τη ζωή αλλά όχι εκπαιδευμένος, δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος».