Η σειρά «Άγιος Παΐσιος» προετοιμάζει τον δεύτερό της κύκλο όμως τα εμπόδια δε λείπουν για την ομαλή συνέχιση της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Το RealNews στο ρεπορτάζ του αποκαλύπτει πως ο δεύτερος κύκλος βρέθηκε πολύ κοντά στο να ακυρωθεί. Η συνέχεια της σειράς  Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό προορίζεται να προβληθεί την προσεχή σεζόν. Μία σοβαρή εμπλοκή όμως παραλίγο να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από το Mega να πληρώσει σημαντικά μεγαλύτερο κόστος της παραγωγής συγκριτικά με τον πρώτο κύκλο αλλά και για τα δικαιώματα μεταπώλησης. Η χρυσή τομή τελικά βρέθηκε με τις υπερβολικές απαιτήσεις να μειώνονται και όλα να προχωράνε κανονικά.

Την παραγωγή της σειρά έχει αναλάβει η FOSS Production. Ο δεύτερος κύκλος θα ακολουθήσει τον ασκητικό βίο του Αγίου στο Άγιον Όρος μέχρι και την κοίμησή του. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επανέλθει ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Τέλος καλό όλα καλά για μία παραγωγή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αποθεώθηκε στην πρώτη της σεζόν από τους τηλεθεατές.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Χαμός στον Alpha με τις μέρες προβολής – Τι συμβαίνει

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλγα Τρέμη: Χαμός με την απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο