Ο Σασμός διανύει τους τελευταίους μήνες προβολής του δεύτερου κύκλου με τον Alpha να κάνει ότι μπορεί για να εκμεταλλευτεί πλήρως το επιτυχημένο προϊόν του.

Στο τραπέζι λοιπόν έπεσε η πρόταση να αυξηθούν οι μέρες προβολής της σειράς. Η αρχική σκέψη ήταν να ακολουθηθεί η συνταγή από τη «Γη της ελιάς» και να προστεθεί ακόμη ένα επεισόδιο κάθε Κυριακή και άλλο ένα την Παρασκευή καθώς κάποιοι πρότειναν η σειρά να μεταδίδεται 6 φορές την εβδομάδα.

Η τελική απόφαση θα είναι τελικά κάπου στη μέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί, ο Σασμός θα έχει πράγματι νέες μέρες προβολής μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα θα προβάλλεται πλέον 5 μέρες την εβδομάδα καθώς θα προστεθεί και ένα επεισόδιο την Παρασκευή.

Το κανάλι αποφάσισε να απέχει τελικά από το πρόγραμμα της Κυριακής ώστε να μην πέφτει και πάνω στο «IQ 160» του Star το οποίο σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της σειράς αυτή αναμενόταν να γίνει στα τέλη Ιουνίου όμως με τα νέα δεδομένα που φέρνουν οι εκλογές τελικά ίσως πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Δείτε όλα όσα θα γίνουν στη σειρά Σασμός αυτή τη Δευτέρα:

Όλες οι ειδήσεις

H καυτή εμφάνιση της Παπαδοπούλου στην Πάολα – Θα «τρελαθεί» ο Πασχαλάκης (pics)

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλγα Τρέμη: Χαμός με την απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο