Αγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό: Παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που οι ηθοποιοί και οι συντελεστές ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς του MEGA και μόλις πρόσφατα αυτά ολοκληρώθηκαν.

Στο μεσοδιάστημα, πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για την πιθα νή πρεμιέρα του β ́ κύκλου, αλλά φαίνεται πως, η επικρατέστερη ημερομηνία που θα δείτε τα νέα επεισόδια είναι στο β’ μισό της σεζόν 2024-2025.

Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες ήθελαν να έχουν ένα άρτιο και άψογο αποτέλεσμα, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια τέτοια παραγωγή. Ο δεύτερος κύκλος -12 επεισοδίων της μεγάλης παραγωγής φέ- ρει την υπογραφή του Γιώργου Τσιάκα στο σενάριο και του Στάμου Τσάμη στη σκηνοθεσία, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε και πάλι τον Προκόπη Αγαθοκλέους, που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο του.

Όπως αναφέρει το TiVi Σίριαλ, στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα παρακολουθήσετε την επιστροφή του αγίου στην Κόνιτσα το 1958, όπου και άρχισε η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Στομίου. Στη συνέχεια θα αποτυπω θεί η μετακόμισή του το 1962 στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης στο Ορος Σινά και μετά από δύο χρόνια η επιστροφή του στο Αγιο Ορος.

Μεγάλο μέρος της ιστορίας θα απασχολήσει η μετοίκησή του στο κελί του στην Παναγούδα, το οποίο βρήκε αρχικά εγκαταλειμμένο και το έφτιαξε από την αρχή. Θα ζήσουμε τους μεγάλους ασκητικούς του αγώνες και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα θαύματα που έκανε αλλά και τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την οσιακή του κοίμηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος η σχέση του σκηνοθέτη με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια

Ο παράδεισος των κυριών: Η Πολυξένη ερωτεύεται τον Φώτη

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Δικό της το απόλυτο ρεκόρ και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει!