Το τελευταίο ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του Action 24 είχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής.
Το τηλεοπτικό ζευγάρι, που φέτος έκανε τη διαφορά στις ενημερωτικές ζώνες του Σαββατοκύριακου με την απλότητα το χιούμορ και την δημοσιογραφική τους μάτια, δεν βρήκε τη «χρυσή τομή» με τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού και τον Γιάννη Σαραντάκο, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον σταθμό των Μελισσίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρουσιαστές διαφώνησαν με τη νέα στρατηγική που χαράσσει το κανάλι αναφορικά με τη θεματολογία και τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης εκπομπής, που η διεύθυνση αποφάσισε να χαράξει, αλλά και την στελέχωση της ομάδας, που θα έδινε την μάχη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Να σημειωθεί άλλωστε, ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, υπήρξαν ουκ ολίγες… «αρρυθμίες» σε στελεχειακο δυναμικό τόσο απο πλευράς προσώπων αλλά και επάρκειας τους.
Μάλιστα πηγές του καναλιού αναφερουν οτι σταθμός έχει αποφασίσει να κλείσει προσωρινά την… «τρύπα» του Σαββατοκύριακου με εσωτερικές μετακινήσεις που δεν έχουν δείξει ανάλογα δείγματα τηλεοπτικής γραφής .
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικο δίδυμο είχε δέσει κυριολεκτικά μπροστά και πίσω απο τις κάμερες κάτι που είχε σχολιαστεί πολλάκις τόσο εντός όσο και εκτός του «μαγαζιού» κάτι που αποδεικνύεται και από το φινάλε της εκπομπής τους, όσο και από το γεγονός, ότι τα δίδυμα της νέας σεζόν δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα δίδυμα που βλέπαμε.
Ο καιρός θα δείξει…

Action 24: ‘Ετσι αποχαιρέτησαν οι Μαρία Αραμπατζή-Θοδωρής Βγενής

 

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;