Η Βίκυ Κουλιανού αποχαιρέτησε το J2US όμως είναι πολύ πιθανό να συνεχίζουμε να βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας το γνωστό μοντέλο από άλλο πόστο.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» τόσο για την εμπειρία της από το μουσικό διαγωνισμό όσο και για το τι πρόκειται να κάνει από εδώ και πέρα. Αποκάλυψε μάλιστα τις προτάσεις που έχει δεχτεί συμπεριλαμβανομένου και του GNTM!

«Ήταν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι το J2US, μια τεράστια πρόκληση για μένα», σημειώνει λέγοντας πως ανυπομονεί να ξαναβρεθεί στον τελικό. Στην αποχώρηση της μάλιστα ακούσαμε τον Σταμάτη Φασουλή και τον Νίκο Κοκλώνη να την αποθεώνουν με τον πρώτο να της λέει ότι «πρέπει να έχει θέση στην τηλεόραση» και τον δεύτερο να της λέει με νόημα πως «θα τα πούνε».

Αναμφίβολα η Βίκυ Κουλιανού κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση. Πέρυσι την είδαμε σε κάποια επεισόδια του GNTM να κάνει την coach των διαγωνιζόμενων μοντέλων. Οι τηλεθεατές την αποθέωσαν τότε ζητώντας να έχει μόνιμη θέση στο σόου. Η ίδια αποκάλυψε τώρα ότι πράγματα δέχτηκε πρόταση από το GNTM όμως η συνεργασία τους δεν προχώρησε.

Ποιο θα είναι λοιπόν το επόμενο επαγγελματικό βήμα του μοντέλου; Θα είναι αυτό στην τηλεόραση;

Σύμφωνα με την ίδια η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο την ενδιαφέρει πολύ και μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένη με την τελευταία φράση του Νίκου Κοκλώνη που της δημιούργησε ελπίδες για συνεργασία.

Από την άλλη το τελευταίο διάστημα ακούγονται έντονα οι φήμες ότι θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ και στην επαναφορά του My style rocks. Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει πρόταση αλλά έχει ακούσει και αυτή τη φήμη και πως ασφαλώς θα της άρεσε να συμμετέχει.

Όλες οι ειδήσεις

Κλέλια Ανδριολάτου – Maestro: Γι’ αυτό κάνω γυμνισμό

Απόστολος Γκλέτσος: Με αυτό το κόμμα θα είναι υποψήφιος – Δεν είναι η ΝΔ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη μαθαίνει για τα λεφτά που έκρυβε ο Λευτέρης